Cégünk szerződött kulcsbeszállítója egy világszínvonalú orvostechnikai termékeket fejlesztő és gyártó vállalatnak. Ezen vállalkozás részére 2012 óta szállítunk mechatronikai részegységeket, illetve precíziós hegesztett alvázakat.

Az évente feldolgozott acélalapanyag mennyisége eléri a 180 tonnát, a sorozatban gyártott, különböző részegységek több mint 300 változatban készülnek, míg a precíziós alkatrészek gyártási darabszáma meghaladja a 20.000 db-ot.

A gyártott termékeknek az orvosi berendezésekre vonatkozó nagyon szigorú minőségi és szabvány követelményeknek kell megfelelni, ezért a hegesztési varratoknak nem csak stabilaknak, de a burkolat nélküli, festett részeken esztétikailag is kifogástalannak, a legtöbb esetben láthatatlannak kell lenniük.

Cégünk közvetlen exportra ugyan nem termel, de partnereinken keresztül az általunk gyártott termékek 95%-a exportálásra kerül.

Vállalkozásunk modern gyártócsarnokkal rendelkezik, amelyben az elmúlt évek beruházásának köszönhetően a korszerű munkafeltételek biztosítottak.

precizioscsoportkep1nagy_650x450
precizioscsoportkepkicsi2_650x450
Precizioscsoportkepkicsi3_650x450