Cégünk összesen 2,5 ha területen, mintegy 7000 m2-es irodai, raktári és üzemi térben végzi gazdasági tevékenységét. Ezen ingatlanok nagy részében saját gyártói tevékenységet végez, a többi területet bérbeadással hasznosítja. Társaságunk, olyan vállalkozásoknak biztosít lehetőséget, akikkel közösen modern technológiai és innovatív ipari központot tud létrehozni, ahol a vállalkozások egymást segítve érvényesülni tudnak.

Szabad területeinkre folyamatosan keresünk bérlőket, akik általunk magas színvonalú kiszolgálásban részesülnek. Célunk, hogy bérlőink teljes mértékben saját tevékenységükre tudjanak koncentrálni, és az infrastrukturális feltételek megteremtésével ne kelljen foglalkozniuk. Társaságunk nem arra törekszik, hogy a legolcsóbb legyen a piacon, hanem arra, hogy minőségi környezetet és szolgáltatást nyújtson reális és még megfizethető költségek mellett.

facilitycsoportkepnagy1_650x450
facilitycsoportkepkicsi2_650x450
facilitycsoportkepkicsi3_650x450

Bérbe vehető ingatlanjaink iránt kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken. Klikkeljen ide!

Nem csak saját tulajdonú ingatlanjaink fejlesztését tarjuk fontosnak, odafigyelünk közvetlen környezetünk rendben tartására is. Cégünk, a környező vállalkozások és Gyöngyös Város Önkormányzatának összefogásával valósult meg többek között a Déli-külhatár út felújítása, közvilágítás kihelyezése és biztonságos gyalogos járda kialakítása is.

Elhivatottak vagyunk a környezettudatos megoldások tekintetében, valljuk, hogy környezetünk megóvása nélkül ma már lehetetlen elképzelni a jövőt. Folyamatosan kutatjuk azokat a megoldásokat, melyekkel a környezet terhelése nélkül tudjuk működtetni üzemünket, ingatlanjainkat.

Néhány példa arra, milyen lépéseket tettünk meg az elmúlt években környezetünk megóvása érdekében:

  • Csarnokunk tetőszerkezetén egy 18.000 kWh-ás kapacitású napcella rendszert helyeztünk el, mely, az éves villamos energia felhasználásunknak több mint 10%-át biztosítja.
  • Udvarunkon kialakított esztétikus pihenő parkunk öntözését saját, fúrt kútból biztosítjuk.
  • Saját szennyvíztisztító teleppel rendelkezünk, mely magasan túlmutat a hozzánk hasonló cégek környezettudatosság jegyében végzett tevékenységén.