• H-3200 Gyöngyös, Ipar utca 5-7.
  • +36 37 311 890

Megbízható

minőség

Innovatív

technológia

Vezető

ipari megoldások

Rólunk

Tradíció

A társaság jogelődje, az Agromechanika Szövetkezet még 1951-ban jött létre, elsősorban mezőgazdasági gépek, gépalkatrészek és ipari berendezések fejlesztésére és gyártására.

Az Agromechanika Szövetkezet 1981-ben költözött át az általa a Gyöngyös, Ipar út 7. szám alatt felépített új telephelyre, amely 2000 m2 irodaépületből és 2600 m2 üzemcsarnokból állt.

A mezőgazdasági gépgyártás a 2000-es évek elejére egyre inkább háttérbe szorult és helyét fokozatosan az építőipar számára szükséges fémszerkezetgyártás vette át, amelyet raktári polcrendszerek és egyéb ipari termékek előállítása egészített ki.

2007-ben a szövetkezet korlátolt felelősségű társasággá alakult, amely a társaság tulajdonában lévő ingatlanok folyamatos felújításával, korszerűsítésével és bérleményként történő hasznosításával bővítette tevékenységét.

Az irodaház 2010-ben egy további emelet ráépítésével 3000 m2-re bővült, és a külső hőszigeteléssel egyidejűleg új arculatot is kapott. A vállalkozás új vezetése a cég hagyományaira alapozva új értékek megteremtését tűzte zászlójára, melynek részeként fontosnak tartotta a régi iparterület újjáélesztését, ismételt felvirágoztatását.

RolunkTradiciocsoportnagy
RolunkTradiciocsoportkicsi_650x450
RolunkTradiciocsoportkepkicsi2
Csatlakozzon csapatunkhoz!
Rolunkcsoportkepkicsi
Rolunkcsoportkepkicsi2

Innováció

A társaság neve 2012 áprilisában Innomechanika Kft.-re változott, ezáltal is tükrözve a cég azon hosszú-távú célkitűzését, hogy a tradicionális fémmegmunkálási üzletág újjáélesztésével egy innovatív, korszerű mechanikai gyártókapacitást hozzon létre.

Valós piaci igényekre és meglévő partneri együttműködésekre alapozva további infrastrukturális fejlesztésekkel, létszámbővítés megvalósításával elsőként egy több mint 20 éve sikeresen működő, főként exportra termelő vállalkozás beszállítói pozícióját célozta meg.

Speciális részegység beszállítóként feladata a magas színvonalú mechatronikai gyártás, valamint az ahhoz szükséges gyártástechnológia költséghatékonyságának folyamatos fejlesztése. Megrendelőjén keresztül a cég termékeit a világ 40 országba exportálja.

A vállalkozás kapacitásbővítési célból 2014-ben megvásárolta a telephelye mellett lévő elhanyagolt, kifejezetten rossz műszaki állapotban lévő barnamezős területet. Az ingatlan teljeskörű fejújításával és innovatív porszóró technológia telepítésével a cég 2015-ben új üzletágat hozott létre helyi és nemzetközi vállalkozások kiszolgálására. Az elektrosztatikus porfestő üzem a legmodernebb technológiát kínálja meglévő és leendő ügyfelei számára.

A Társaság két telephelyen, összesen 2,49 hektáros területen, 7197 m2 irodai és ipari komplexumban végzi gazdasági tevékenységét.

Az Innomechanika Kft. jelenleg 22 fő munkavállalót foglalkoztat, és több, a régióban lévő vállalkozásnak biztosít beszállítói munkalehetőséget. Fizikai alkalmazottainkon kívül rendelkezik olyan szellemi állománnyal is, mely lehetővé teszi, hogy megrendelői elképzeléseit már a tervezés szintjén is támogatni tudja.

A cég folyamatos, intenzív fejlődési pályáját mi sem mutatja jobban, mint a vállalkozás elmúlt néhány évének eredmény és árbevétel növekedése.

Partnereinket szolgáljuk azáltal, hogy fenntartható, folyamatosan fejlődő, az igényekhez igazodó, innovatív technológiát, infrastruktúrát biztosítunk, és ezzel hozzájárulunk azon céljaink megvalósításához, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal működő, inspiráló munkakörnyezetben fókuszálhassunk megkülönböztetett piacvezető termékeink gyártására.

„Az Innomechanika Kft. igyekszik szervezeti felépítését nem hierarchikus rendszerben felépíteni. Önálló csoportok dolgoznak az adott területen és a közös küldetés érdekében egymást segítve érjük el eredményeinket.

Dolgozóinkra a Cég nagyköveteiként tekintünk. Az Ő szakértelmük és szenvedélyük képezik sikereink alapját és Vállalatunk legfontosabb erejét.

Együttműködésünk az átláthatóságon, a kölcsönös bizalmon és elismerésen alapul. Minden munkatársunkhoz tisztelettel fordulunk. Ezért gyakoroljuk az együttműködést és a nyílt kommunikációt a vállalat minden szintjén.

Ennek a párbeszédnek részeként rendszeres tájékoztatást adunk üzleti és pénzügyi teljesítményünket illetően. Ígéreteinket betartjuk, és felelősséget    vállalunk a döntéseinkért.

Így építjük a bizalmat, amelyet mindennap újra és újra ki kell érdemelnünk.

Mindeközben képessé kell tennünk munkatársainkat arra, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújthassák. Fontos, hogy vállalatunk minden tagja ismerje a Társaság küldetését, feladatainkat közösen fogalmazzunk meg és vezetőként teremtsünk átlátható értékelési rendszert, amellyel ösztönözni tudjuk munkájukat.„

Bodócs Zoltán
ügyvezető igazgató

Top