Innomechanika

Gyöngyös város és a környező vállalkozások összefogásával megvalósult a Déli Külhatár út felújítása.

Rendkívül nagy jelentőségűnek tekintjük azt a példaértékű együttműködést, melynek eredményeként a Déli Külhatár út felújítása és az úthoz kapcsolódó közvilágítás és járdaépítés kivitelezése megtörtént. A beruházás a vállalkozások közösen megfogalmazott igényeit elégítette ki. Az itt székelő vállalkozások mindegyike kivétel nélkül fontosnak tartotta, hogy dolgozói biztonságosan és kulturált körülmények között juthassanak el munkahelyükre.

Az összefogásban az Innomechanika Kft-n kívül részt vett még a K&V Intertransport Kft., az INTERAG Holding Zrt. és a Szint-N Kft.

Ez a rendkívüli csapatmunka nagyszerűen mutatja, hogy az ipari parkban lévő vállalkozások nem csak saját telephelyük, eszközeik fejlesztésére koncentrálnak, hanem közvetlen környezetük korszerűsítését, a város ezen ipari területének biztonságosabbá és vonzóbbá tételét is ugyanolyan fontosnak tartják. Ez a kooperáció bizonyítéka annak, hogy cégek nem csak konkurálhatnak egymással, hanem egymást erősítve magasabb célokat is elérhetnek.